Wiardi Beckmanstraat 475
3762 GN, Soest
Telefoonnummer
035 - 601 06 07
klaarwater@swos.nl
www.swos-klaarwater.nl
Algemeen

Ik zou de SWOS niet willen missen

Menu

Vrijwilligers gezocht.

Gastvrouw/gastheer gezocht voor  OC Klaarwater

Ontmoetingscentrum Klaarwater is op zoek naar een nieuwe vrijwilliger. Een gastvrouw/heer voor achter de bar op woensdagochtend. Dit is dan éénmaal per week. U werkt samen met een andere collega’s. Graag iemand die het aanspreekt om met senioren te werken. Informatie SWOS Ontmoetingscentrum Klaarwater, Anja van Vliet, tel.035-6010607 mobiel  06 34 62 92 05 of e-mail klaarwater@swos.nl
Uw hulp is hard nodig!

Maaltijdbezorgers gezocht! 

Geen maaltijd meer op tafel? Zo ver zal het hopelijk niet komen, maar de nood is zeer hoog bij de Werkgroep Maaltijdvoorziening van de SWOS (Stichting Welzijn Ouderen Soest).
Die werkgroep heeft ruim zestig vrijwilligers, die  zeven dagen per week en 365 (366) dagen per jaar een maaltijd bezorgen bij senioren die daar om welke reden dan ook zelf niet in kunnen voorzien.Zo vinden per jaar ongeveer 29.000 warme/koelverse en 15.000 vriesverse maaltijden hun weg naar Soester en Soesterbergse tafels.
Belangrijk en leuk werk maar ook vrijwilligers worden ouder, vallen uit wegens ziekte en gaan zelfs wel eens met vakantie!
En dat terwijl het aantal klanten door de vergrijzing stijgt!
Voor de maandag, woensdag, vrijdag en in het weekend zijn we op zoek naar vrijwilligers die warme maaltijden willen bezorgen. Met uw eigen auto rijdt u in Soest of Soesterberg en brengt u gemiddeld 10-12 maaltijden bij senioren thuis. Belangrijk is dat u interesse hebt in senioren, uw ogen en oren open houdt voor vragen, opmerkingen en problemen van senioren die u thuis bezoekt. Er is een geringe onkostenvergoeding voor het gebruik van uw auto.

Hebt u interesse? Neem contact op met de SWOS via telefoonnummer 035 6023681.
Voor de coördinatie van de vriesvers maaltijden zijn we op zoek naar een vrijwilliger op de vrijdagmorgen.
Natuurlijk houdt de werkgroep bij de planning altijd rekening met vakanties en wanneer U eens niet kunt rijden, wordt voor vervanging gezorgd.